Velkommen til Kennel Skjervtun!!!

Skjervtun's 5 generasjon tispelinje, Skjervtun's Make My Day f.2.9.12
sammen med sin mamma Nord.Jr.V NUch SUch WW08 DkUch Nord Uch Intch Skjervtun's In Her Shoes.

Det er med stolthet vi presenterer to nye tilskudd på Skjervtun. Søs har i en alder av 7 år sitt første kull,(foruten en valp før) 7 herlige røde valper ble født 2.9.2012. Skjervtuns Make My Day er kennelens 5. generasjon tispelinje, med utspring fra Travis og Tomboys linjer. Dette ble for meg "perfect match" som jeg har vært tro mot i alle år. Begge vil forhåpentligvis komme i ringen fra januar. Sammen med dem, Skjervtuns Wall Street, som fyller 1 år i januar. Han er etter Skjervtun's Choise of Saga og Travis In it to Win it " Vinnie". Vinnie er også pappa til Søs' kull.En herlig hanhund i størrelse, type og gemytt. Begge mødre og pappa er A på hofter, optigen A og av gemytt noe av det fremste kennelen kan vise til.

Hvis pels er i showkondisjon, vil Charbonnel Comette komme i ringen også på nyåret. Vår import fra Sandy, en herlig og lekker sort tispe, som har alle de kvaliteter jeg kunne drømme om. Hofter A, optigen A og ellers veldig cocker i bevegelse og væremåte....men mest sultne cocker jeg noensinne har opplevd :-)

Nytt på Skjervtun er også lille herlige toy puddel GITTE, Solness Black Primula, som vi har vært så heldige og få fra Solveig i Danmark. Med Astrid Gierski's dyktige hånd med trimming, og handler m puddel, blir det spennende og se hennes fremtid i ringen. Ellers er hun hjemme den tøffeste og kjærligste puddel man kan tenke seg.

JANUAR 2013. Det vil bli pelsstellkurs på Vittingen Kulturhus, som tidligere. Nå for nybegynnere. Mer info vil komme på hjemmesiden og FB.
   

Oppdatert.
29-11-2012: Nye bilder.

Elin Hallerud Borgersen, Skjerven, 3275 Svarstad, Tlf 91605223
Mail:  elinhabo@online.no
Webdesign: Per Løkken